Loading...
Adviesgesprekken 2018-09-24T08:19:26+00:00

Kom in contact

Het wereldwijde buitenlandnetwerk met ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) kan u helpen. Het netwerk ondersteunt bedrijven bij internationale handel en samenwerking. In bijna elk land ter wereld zijn één of meer Nederlandse vertegenwoordigingen te vinden. De verschillende onderdelen van het buitenlandnetwerk werken nauw samen.

Op het Nationaal Export Event kunt u maximaal 3 een-op-eengesprekken met vertegenwoordigers van het Nederlandse buitenlandnetwerk aanvragen. Deze gesprekken vinden plaats naast het hoofdprogramma. Houdt er rekening mee dat geplande gesprekken voorrang hebben op het hoofdprogramma.
  • Chief Representative (CR)
    NBSO’s zijn opgericht in economisch relevante regio’s waar geen ambassade of consulaat-generaal gevestigd is. De Chief Representative van de NBSO kan u alles vertellen over zakendoen op de betreffende buitenlandse markt. De CR heeft een uitgebreid netwerk in de  plaats van vestiging.
  • Regional Business Developer (RBD)
    De Regional Business Developer is geaccrediteerd voor een aantal landen in een regio. Hij richt zich op grote, complexe en regionale projecten die hoge toegevoegde waarde hebben voor Nederland. Voor grote projecten of ontwikkelingen in deze regio’s kunt u een gesprek aanvragen met één van de RBD’ers.

U vraagt een gesprek aan met het economisch netwerk van een specifiek land. Dit bestaat in bepaalde landen uit meerdere personen en/of locaties. Op basis van de door u opgegeven informatie kijkt het netwerk onderling wie zij het beste kunnen afvaardigen voor het gesprek.