Loading...
Adviesgesprekken 2019-10-02T08:16:17+00:00

Kom in contact

Het wereldwijde buitenlandnetwerk met ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) kan u helpen. Het netwerk ondersteunt bedrijven bij internationale handel en samenwerking. In bijna elk land ter wereld zijn één of meer Nederlandse vertegenwoordigingen te vinden. De verschillende onderdelen van het buitenlandnetwerk werken nauw samen.

Op het Nationaal Export Event kunt u maximaal 3 één-op-één-gesprekken met vertegenwoordigers van het Nederlandse buitenlandnetwerk aanvragen. Deze gesprekken vinden plaats naast het hoofdprogramma met de workshops en de huiskamergesprekken. Houdt er rekening mee dat uw geplande één-op-één-gesprekken voorrang hebben op het hoofdprogramma.
  • Handelsraden (HR)
    De handelsraden van Ambassades en van consulaten-generaal en de vertegenwoordigers van  Netherlands Business Support Offices (NBSO) zijn speciaal aanwezig in Nederland op deze dag. Alle diplomatieke vertegenwoordigers kunnen u alles vertellen over zakendoen op de betreffende buitenlandse markt. Zij hebben een uitgebreid netwerk in de  plaats van vestiging.
  • Regional Business Developer (RBD)
    De Regional Business Developer is geaccrediteerd voor een aantal landen in een regio. Hij richt zich op grote, complexe en regionale projecten die hoge toegevoegde waarde hebben voor Nederland. Voor grote projecten of ontwikkelingen in deze regio’s kunt u een gesprek aanvragen met één van de RBD’ers.

U vraagt een gesprek aan met het economisch netwerk van een specifiek land. Dit bestaat in bepaalde landen uit meerdere personen en/of locaties. Op basis van de door u opgegeven informatie kijkt het netwerk onderling wie zij het beste kunnen afvaardigen voor het gesprek.

Adviesgesprekken met experts van ING en evofenedex

U kunt ook gesprekken inplannen met de experts van ING en evofendex. U kunt dit aangeven onderaan op het aanmeldformulier.