Loading...
Programma 2018-09-26T09:36:35+00:00

Dagprogramma

Wij bieden u een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers. Ook dit jaar kunt u weer adviesgesprekken aangaan met de Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen , exportspecialisten van evofenedex, ING en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Daarnaast kunt u deelnemen aan interactieve workshops en huiskamergesprekken over actuele thema’s. Traditiegetrouw sluiten we de dag af met de netwerkborrel ‘Internationaal Ondernemen’. Dit is hét moment om na te praten met collega-exporteurs en specialisten die u tijdens de Netwerk Lunch en de Huiskamergesprekken of Workshops heeft ontmoet.

Sprekers

Sigrid Kaag

Speciale gast

Sigrid Kaag is Minister voor Buitenlandse Handel & Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte-III. Zij studeerde Midden-Oosten Studies en Internationale betrekkingen in Leiden, Caïro, Exeter en Oxford. Na haar studie werkte ze voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Shell en als diplomaat bij de Verenigde Naties. Kaag was bij de VN onder meer Speciaal Gezant in Syrië en later in Libanon.

Jennifer van der Leegte

Keynote spreker

Jennifer van der Leegte, directeur VDL Groep, zal in haar presentatie ingaan op de visie van VDL Groep op de maakindustrie in West-Europa en de commerciële internationalisering van dit industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven. Samen met haar broers Willem en Pieter vormt zij de familiedirectie binnen dit internationale familiebedrijf. Jennifer is een organisator en inspirator. Met passie motiveert zij medewerkers, zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en streeft naar kracht door samenwerking. Jennifer is geboren in 1980 en heeft twee tienerdochters.

Donatello Piras

Dagvoorzitter

Donatello Piras is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentator, gespreks- en debatleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Als televisiepresentator is hij werkzaam voor RTL-Z waar hij de Talkshow Z in Zaken presenteert en de wekelijkse tv-column in opinieprogramma Dunk verzorgt.

Naast trainer en coach van politici, ambtenaren en topmanagers is hij auteur van diverse publicaties waaronder de bestseller: ‘Debatteren om te winnen’.

Programma en tijden

09.30 uur Ontvangst en registratie deelnemers
10.30 uur Welkomstwoord Sigrid Kaag, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
10.45 uur Keynote Jennifer van der Leegte, Executive VP VDL Groep
11.30 uur Start workshop ronde 1
12.30 uur Netwerklunch & aankomst handelsraden
14.00 uur Start workshop ronde 2 & huiskamergesprekken ronde 1
15.20 uur Start workshop ronde 3 & huiskamergesprekken ronde 2
16.30 uur Voor of tegen? Laat je horen in het Export Event slotdebat o.l.v. Donatello Piras
17.30 uur Netwerkborrel
18.30 uur Einde

Interactieve workshops

Lees verder

Huiskamergesprekken

Lees verder

Adviesgesprekken

Lees verder