Loading...
Over 2019-09-13T09:20:41+00:00

Stel uw vragen

Het draait namelijk de hele dag om u als ondernemer en alles wat u nodig heeft om internationaal actief te zijn. Spreek de specialisten van ING, evofenedex en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Wij willen u helpen met kennis, contacten en inspiratie. Ook is er volop ruimte om te netwerken met collega-ondernemers.

Oriënteren over de grens?

Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen staan voor u klaar voor een een-op-eengesprek over het zakendoen in ‘hun’ land. Zij helpen u bij het vinden van betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners. Uw kans om zich in één dag te oriënteren op een aantal landen tegelijk.

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Ook medewerkers van kennisinstellingen en ngo’s zijn welkom. Valt u niet onder deze doelgroepen maar wilt u wel deelnemen, dan wordt uw aanvraag door ons beoordeeld. Als wij uw aanmelding afwijzen, informeren wij u hierover binnen 7 werkdagen.

Wij hebben gekozen voor deze aanmeldprocedure zodat er directe contacten gelegd kunnen worden binnen het netwerk van Internationaal Zakendoen in Nederland.