Loading...
Home 2018-10-10T14:10:05+00:00

Het Nationaal Export Event 2018 is een feit

Circa 700 exportspecialisten en -geïnteresseerden kunnen terugkijken op een succesvolle dag.  Directe contacten werden er gelegd met Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken. En advies werd ingewonnen bij de specialisten van evofenedex,  ING, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Oranje Handelsmissiefonds.
Vele bezoekers ervaarden de dag als zeer nuttig, laagdrempelig en informatief. Ook werd er volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om kennis en ervaring uit te wisselen tussen collega-exporteurs.

Wilt u deelnemen aan de volgende editie in het najaar van 2019? Hou onze website en social media kanalen  in de gaten.

Wij zien u graag volgend jaar op hét exportevent van Nederland!

Onderstaand een impressie van het event 2018.

35 sprekers

Op het Nationaal Export Event wordt u geïnspireerd en geïnformeerd door keynotesprekers en specialisten. Ook in de verschillende workshops en huiskamergesprekken zult u op thema’s en landen diverse sprekers ontmoeten in de rol als gespreksleider en tafelvrouw/heer.

Netwerken

De participerende ondernemers, ambassadenetwerken, sprekers en organiserende bedrijven vormen de backbone van exporterend Nederland. Het platform biedt uitgelezen kansen om uw netwerk te vergroten en te onderhouden.

600 bezoekers

Het Nationaal Export Event is een jaarlijks terugkerend evenement wat een groot aantal bezoekers trekt. Het gaat daarbij om ondernemers die hun internationale avontuur willen professionaliseren. Maar ook zeer ervaren multinationals zijn te vinden onder de deelnemers.

Partners

Sprekers

Sigrid Kaag

Welkomstwoord

Sigrid Kaag is Minister voor Buitenlandse Handel & Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte-III. Zij studeerde Midden-Oosten Studies en Internationale betrekkingen in Leiden, Caïro, Exeter en Oxford. Na haar studie werkte ze voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Shell en als diplomaat bij de Verenigde Naties. Kaag was bij de VN onder meer Speciaal Gezant in Syrië en later in Libanon.

Jennifer van der Leegte

Keynote spreker

Jennifer van der Leegte, directeur VDL Groep, zal in haar presentatie ingaan op de visie van VDL Groep op de maakindustrie in West-Europa en de commerciële internationalisering van dit industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven. Samen met haar broers Willem en Pieter vormt zij de familiedirectie binnen dit internationale familiebedrijf. Jennifer is een organisator en inspirator. Met passie motiveert zij medewerkers, zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en streeft naar kracht door samenwerking. Jennifer is geboren in 1980 en heeft twee tienerdochters.

Donatello Piras

Dagvoorzitter

Donatello Piras is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentator, gespreks- en debatleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Als televisiepresentator is hij werkzaam voor RTL-Z waar hij de Talkshow Z in Zaken presenteert en de wekelijkse tv-column in opinieprogramma Dunk verzorgt.

Naast trainer en coach van politici, ambtenaren en topmanagers is hij auteur van diverse publicaties waaronder de bestseller: ‘Debatteren om te winnen’.

Programma

Nationaal Export Event 2018

Interactieve workshops

Lees verder

Huiskamergesprekken

Lees verder

Adviesgesprekken

Lees verder
Naar programma

Locatie

Het Nationaal Export Event 2018 vindt plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Lees verder

Adres

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Gallerij

Een korte impressie van vorig jaar: